Over ons

 

Familiebedrijf Bouwman Transport is in 1932 opgericht in het Zeeuwse Renesse. Hier begon in 1932 Iman Bouwman met zijn eerste transportwerkzaamheden. Zijn zoon Liza Bouwman volgde hem op en bouwde het bedrijf verder uit met onder andere kraanverhuur en de handel in los gestorte materialen.

Vandaag de dag heeft derde generatie Martin Bouwman de leiding over het bedrijf. We bieden nog altijd het dienstenpakket zoals je dat van oudsher kent. Dat is onder andere het opschonen en de aanleg van tuinen, het ontgraven van zwembaden, het rooien van bomen, grond bouwrijp maken, ontgraven van funderingen en het uitgraven van chalets. Maar dat is ook aangevuld met een aantal nieuwe diensten. Zo is er in de loop der jaren geïnvesteerd in onder andere kunststof rijplaten en opslagcontainers voor de verhuur.

Ons dienstenpakket is dus behoorlijk uitgebreid. Toch kan het zijn dat we een bepaald onderdeel in je project niet zelf kunnen uitvoeren. Dan hebben we gelukkig altijd nog een groot netwerk en zoeken we naar een oplossing om de klus alsnog te klaren.

Een kijkje bij de werkzaamheden